Verkoop

Waarom verkopen met Immo La Terrasse?

Uw vastgoeddossier in professionele handen

Wenst u uw eigendom vlot en zonder kopzorgen te verkopen? Dan bent u bij Immo La Terrasse aan het juiste adres!

  • Een succesvolle verkoop staat en valt met een correcte waardebepaling. Wij kennen de Westkust als onze broekzak en beschikken over een uitgebreide databank met referentiepunten. Jaarlijks verkopen wij ongeveer 100 eigendommen. Deze marktkennis stelt ons in staat uw eigendom objectief te waarderen.
  • You never get a second chance to make a first impression! Daarom laten wij steeds een professionele fotoreportage maken en staan u bij met raad en daad bij het aantrekkelijk presenteren van uw eigendom aan de hand van vastgoedstyling.
  • Wij zetten uw eigendom in de markt via de meest doeltreffende verkoopkanalen. Onze door de jaren heen opgebouwde databank met kandidaat-kopers wordt gecontacteerd. Uw eigendom verschijnt op onze eigen website en op de belangrijkste vastgoedportals en wordt geafficheerd in onze vitrine te Koksijde. Marketing via sociale media en online campagnes wint ook voortdurend aan belang. 
  • Met de grootste zorg beheren wij uw administratieve dossier van a tot z: gaande van de opvraging van de nodige attesten tot de opmaak van een sluitende verkoopovereenkomst. U wordt doorheen het ganse verkoopproces op de hoogte gehouden. Wij zetten voor u de puntjes op de i. 
  • Wij maken er een erezaak van u ook na verkoop van dienst te blijven. Klantentevredenheid is onze eerste prioriteit! Sinds onze oprichting in 1931 hebben wij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten opgebouwd.

Het belang van een correcte maar haalbare verkoopprijs

Wij bepalen de waarde van uw eigendom op basis van objectieve criteria en op basis van de talrijke referentiepunten waarover wij beschikken. Op die manier komen wij tot een correcte maar haalbare verkoopprijs. Niets is meer nefast voor de vlotte verkoop van uw eigendom dan een te hoge instelprijs.

Door het hoge aantal verkooptransacties in onze regio door de jaren heen, zijn wij beter dan wie ook geplaatst om een realistische waarde van uw eigendom te bepalen en geen valse verwachtingen te creĆ«ren.  

Vraag uw gratis schatting aan